Sommeren er den magiske årstid, hvor vi kan nyde varme dage og milde aftener, mens naturen indbyder til en række oplevelser og eventyr. Besøg Söderåsen og forkæl dig selv med en pause fra hverdagens hektiske tempo og giv dig selv tid til at slappe af og nyde alt, hvad naturen har at byde på. Söderåsens skove og dale er skabt til aktiviteter og naturoplevelser.

Mens solens stråler sniger sig gennem trætoppene, og den varme luft fejer rundt om dig, er der få steder, der kan byde på så fred og eventyr som Söderåsen. Udforsk vandrestier langs med brusende vandløb, gå op til udsigtspunkter for at få en panoramaudsigt over det bølgende landskab, eller slå dig ned ved en rolig sø og lad naturens stilhed omfavne dig. Foretrækker du et adrenalinsus, kan du opleve Söderåsen på cykel eller til hest. Det er en chance for at komme ud i naturen og udforske nye skjulte stier, bakkede skråninger og snoede skovstier.

Velkommen til Söderåsen og skab minder, der vil varme dit hjerte længe efter solen er gået ned.

Overnatning på Söderåsen

Pensionat Söderåsen

Landlig idyl ved Söderåsen Nationalpark. Nyd komfortabel indkvartering i fredelige omgivelser med dyr og natur lige uden for døren. Vandre, cykle eller bare slappe af, grille og nyde freden og udsigten.

Læs mere

Klåveröd logi och café

Bed and breakfast, hostel, sommerhuse og café midt i Söderåsen. Tæt på fantastisk natur til vandreture, cykelture og et sted at slappe af med naturens lyde som nærmeste nabo.

Læs mere

Kågeröds Värdshus Tre Stjärnor B&B

Nyd komforten ved at bo i en lille hytte med komfortable senge, eget toilet/bruser og aircondition, midt i Kågeröds landsby ved siden af ​​Söderåsens smukke natur. Du kan komme hertil med tog, bus, bil eller cykel.

Læs mere

Mattisgården B&B

Mattisgården Bed & Breakfast ligger ved Bläsinge Ängar i Östra Ljungby, 2,7 kilometer nord for Helsingborg. I over 20 år har vi kunnet tilbyde overnatninger til virksomheder og private i en rolig atmosfære.

Læs mere

Villa Söderåsen

Oplev den mægtige natur i Söderåsen Nationalpark til fods. Vandretur i bølgende bøgeskov, langs stejle kløfter med mægtige forkastninger og langs travle vandveje.

Læs mere

Tostarp Bed'n Ride

Ridning i smuk natur for 1-4 erfarne ryttere ad gangen. Vi har store, venlige, sjove og fremadstormende heste. Vi har overnatning for op til seks personer. Brug koden Summer15% for rabat.

Læs mere

Söderåsen Resort

Söderåsen resort tilbyder overnatning for enhver smag og pengepung. Du kan vælge mellem at bo på hotel, hostel eller B&B. Nattelivet på Söderåsen resort handler om stjerneklar nattehimmel, varme sommerbrise og fred og ro.

Læs mere

Skäralids Camping & Vandrarhem

Ved hovedindgangen til Söderåsen Nationalpark ligger Skäralids Camping & Hostel. Siden 2001 har vi tilbudt overnatning tæt på naturen for dem, der søger et roligt og afslappende miljø. Velkommen til os!

Læs mere

Velsmagende på Söderåsen

Dagny´s Cafe och diner

Kvarterskrogen i Ljungbyhed, frokost, ala carte, pub, café, hjemmelavet chokolade (dog ikke om sommeren). I alt hvad vi laver bruges der kun fløde & smør og i køkkenet gælder det kun svensk kød!

Læs mere

Lotta på Åsen

Nyd en kop te hos ærværdige Lotta's på Åsen. Et af Skånes mest kendte kaffehuse, der har serveret vafler, kaffe og kaffe i Söderåsen i flere generationer. I år fejrer vi 45 år!

Læs mere

Lucy's Diner

Velkommen tilbage til 50'erne! Vi tilbyder hjemmelavet mad i generøse portioner.

Læs mere

Åbygården Lantcafe

Landcafé med naturskøn beliggenhed med udsigt over Söderåsen. En skånsk gård omgivet af bølgende marker, der grænser op til Rönne Å og Bäljan Å. Nyd lækre kager fra vores eget håndværksbageri.

Læs mere

Stationen Röstånga

Restaurant med afslappede omgivelser, smukt beliggende i den gamle stationsbygning i Röstånga. Madkonceptet er i høj grad baseret på lokalitet og lokalt dyrkede produkter. Der arrangeres koncerter og arrangementer.

Læs mere

Söderåsens Skafferi

Velkommen til Söderåsens Skafferi og Söderåsens hovedindgang, beliggende i Skäralid. Hos os kan du nyde en enklere frokost, is og hjemmelavet kaffe.

Læs mere

Oplevelser på Söderåsen

Söderåsen MTB

Hos os kan du leje mountainbikes, trekkingcykler og elcykler. Söderåsen er fantastisk til cykling med jordveje, skovveje, MTB-stier og en bygget MTB-bane i Billesholm.

Læs mere

Söderåsen turridning

Her i de "skandinaviske alper" lærer du Haflinger-hesten og nordsvenskeren at kende, deres gode natur og behagelige temperament.

Læs mere

Söderåsens älgpark

Guidet elgsafari med traktor og vogn, i smuk skov på Söderåsen. Oplev elgen på meget tæt hold, et unikt møde og minde for livet. Hyg dig med geder eller leg lidt i det grønne område.

Læs mere

Rönneådalens Sport & Fritid

Hos os hos Rönneådalens Sport & Fritid i Ljungbyhed kan du leje kanoer og kajakker. Firma- og forenings-kick-off, skoler eller i hold af glade venner - vi henvender os til alle, der nyder at padle i naturskønne omgivelser.

Læs mere

Keramik & Trädgård

Hånddrejet keramik, ægte kunsthåndværk og brugsting i stentøj. Værksted og butik er omgivet af smuk, fredfyldt have som er åben for besøgende. Dejligt sted for den keramik og have interesserede!

Læs mere

Galleri Tapper-Popermajer

Galleri Tapper-Popermajer er et berømt svensk galleri for samtidskunst, der viser et vovet og markant udstillingsprogram af både svenske og internationale kunstnere.

Læs mere

Arboretum

Åstorps Turistforening byder velkommen til arboretet, der ligger i et af Åstorps naturreservater "Kalvahagen". Her finder du bistader, udendørs undervisningslokaler, en underjordisk bane og mulighed for grill.

Læs mere

Belinda Wigerfelt AB

Jeg vil gerne være med til at skabe bæredygtige og kreative møder og aktiviteter. Til mine blomsterarrangementer bruger vi altid lokalt dyrkede blomster og materialer fra naturen i sæsonen.

Læs mere

Find til Söderåsen

Söderåsen ligger perfekt mellem E4 og E22. Der er otte indgange, så du kan komme fra alle retninger og parkere næsten hvor som helst. Togene holder i Åstorp og Klippan, få kilometer fra skoven.

 

 

Transport

Du kan nemt nå Söderåsen gennem vores indgange. 1. Tingvalla, 2. Klippan, 3. Ljungbyhed, 4. Skäralid, 5. Röstånga, 6. Klåveröd, 7. Kågeröd, 8. Billesholm

København

Rejser du med offentlig transport fra København, er det nemmest først at komme til Malmø og derefter videre til Söderåsen.

Helsingør

Om du tar båten från Helsingör så tar du först färjan över till Helsingborg C och därefter vidare till Söderåsen.