Hitta ditt perfekta boende!

Söderåsen är ett stort område, och här finns ett brett utbud av olika typer av boenden och miljöer.

Länk till booking.com hittar du i bilden ovan.

Vill du bo på hotell eller pensionat? Eller på ett B&B eller en camping? Och vilken natur och vilka aktiviteter vill du ha inpå knuten? Du hittar många av Söderåsens boenden via länken här ovan, och du kan även läsa mer om några av dem nedan.

 

Pensionat Söderåsen
Pensionat Söderåsen

Pensionat Söderåsen är numera ett ”Naturnära boende” inom Nature’s Best Sweden!

Äntligen kan vi berätta att Pensionat Söderåsen blivit godkänt som ett av Nature’s Best Sweden’s naturnära boenden! Detta är vi väldigt stolta och glada över, då hållbarhetsarbetet är en viktig del av vår verksamhet! Läs mer och boka här.

 

Sveriges fjärde bästa boende finns på Söderåsen

Med fantastiska gästrecensioner på booking.com har Lilla Trulla Gårdshotell i Bolestad fått utnämnandet det fjärde bästa semesterboendet i Sverige 2016. Läs mer och boka här.

5 av 5 på TripAdvisor

Klåveröd logi och café har på TripAdvisor omdömet 5 av 5, och är därmed det 3:e högst rankade vandrarhemmet i Skåne. Inbäddat i grönska på Söderåsens sluttning finner du detta guldkorn.
Läs mer och boka här.

 

Söderåsen Resort

Söderåsen Resort erbjuder boende för alla smaker och plånböcker. Här kan du välja mellan att bo på hotell, vandrarhem eller B&B. Vill du ha lugn och ro, äta gott eller är du på jakt efter actionfyllda äventyr allt detta och mycket mer hittar du på Söderåsen Resort i Ljungbyhed Park  Läs mer och boka här.

 

Fler boenden på Söderåsen

Hittar du inte det du söker, finns det fler alternativ till övernattning här.

 

Bike Approved

Visste du att vi har cykelvänlig övernattning på Söderåsen? Det betyder att de som är certifierade som Bike Approved erbjuder dig som cyklist:

  • Tryggt förvar av cykel
  • Möjlighet till avspolning av cykel
  • Cykelpump
  • Vatten till vattenflaskan
  • Kontaktlista på ”cykelräddare” (om du får punktering).

Certifierade boenden hittills är:

Är en annan stor grupp av privata boenden, här väljer man om man vill bo centralt eller i härlig natur på Söderåsen. Här kan man hitta gömda pärlor och uppleva lokalbefolkningens gästfrihet. Närmare hemma hos boende kan man inte komma. Runt Söderåsen finns ett stort antal privata uthyrare i kommunerna Bjuv, Klippan, Svalöv och Åstorp. Upptäck du också Airbnb

”Att vakna till suset av bokskog är en upplevelse i sig.”

Petra Olsson
Besökare