Hitta ditt perfekta boende!

Söderåsen är ett stort område, och här finns ett brett utbud av olika typer av boenden och miljöer.

Länk till booking.com hittar du i bilden ovan.

Vill du bo på hotell eller pensionat? Eller på ett B&B eller en camping? Och vilken natur och vilka aktiviteter vill du ha inpå knuten? Du hittar många av Söderåsens boenden via länken här ovan, och du kan även läsa mer om några av dem nedan.

Är en annan stor grupp av privata boenden, här väljer man om man vill bo centralt eller i härlig natur på Söderåsen. Här kan man hitta gömda pärlor och uppleva lokalbefolkningens gästfrihet. Närmare hemma hos boende kan man inte komma. Runt Söderåsen finns ett stort antal privata uthyrare i kommunerna Bjuv, Klippan, Svalöv och Åstorp. Upptäck du också Airbnb

 

Bike Approved

Visste du att vi har cykelvänlig övernattning på Söderåsen? Det betyder att de som är certifierade som Bike Approved erbjuder dig som cyklist:

  • Tryggt förvar av cykel
  • Möjlighet till avspolning av cykel
  • Cykelpump
  • Vatten till vattenflaskan
  • Kontaktlista på ”cykelräddare” (om du får punktering).

Certifierade boenden hittills är:

Pensionat Söderåsen
Pensionat Söderåsen

Sveriges fjärde bästa boende finns på Söderåsen

Med fantastiska gästrecensioner på booking.com har Lilla Trulla Gårdshotell i Bolestad fått utnämnandet det fjärde bästa semesterboendet i Sverige 2016. Läs mer och boka här.

5 av 5 på TripAdvisor

Klåveröds Vandrarhem har på TripAdvisor omdömet 5 av 5, och är därmed det 3:e högst rankade vandrarhemmet i Skåne. Inbäddat i grönska på Söderåsens sluttning finner du detta guldkorn.
Läs mer och boka här.

Fler boenden på Söderåsen

Hittar du inte det du söker, finns det fler alternativ till övernattning här.

”Att vakna till suset av bokskog är en upplevelse i sig.”

Petra Olsson
Besökare