Efteråret er den magiske årstid, hvor vi kan nyde kølige dage og farvestrålende natur, samtidig med at den indbyder os til en række oplevelser og eventyr. Besøg Söderåsen, og giv dig selv en pause fra hverdagens hektiske tempo, så du kan få tid til at slappe af og nyde godt af alt det, som efterårets natur har at byde på. Söderåsens skove og dale er som skabt til aktiviteter og naturoplevelser.

Når efterårssolen kaster sit lune skær på træernes farvestrålende blade, og efterårsluften svøber sig om dig, er der få steder, der kan byde på en fredfyldthed og eventyrrigdom som Söderåsen. Udforsk vandreruter langs rislende bække, vandr op til udsigtspunkter for at få en panoramaudsigt over det farvestrålende landskab, eller hvorfor ikke tilbringe en weekend i Söderåsen og lade efterårets ro omfavne dig? For dig, der ønsker et adrenalinkick, kan du opleve Söderåsen gennem aktiviteter som at fiske, cykle eller ride. Söderåsen åbner op for mange muligheder for et dejligt og naturskønt efterår.

Velkommen til Söderåsen, hvor du kan skabe minder, der vil varme dit hjerte, længe efter at efterårssolen er gået ned.

Bor på Söderåsen

Pensionat Söderåsen

Bo godt, fredeligt og tæt på naturen hos os, og nyd freden, dejlige gåture, efterårets farverige pragt og frisk luft. Saml dig om bålet om aftenen og se mørket sænke sig over Söderåsen.

Læs mere

Mattisgården B&B

Mattisgården Bed & Breakfast ligger ved Bläsinge Ängar i Östra Ljungby, 2,7 kilometer nord for Helsingborg. I over 20 år har vi kunnet tilbyde overnatninger til virksomheder og private i en rolig atmosfære.

Læs mere

Söderåsen Resort

Söderåsen resort tilbyder overnatning for enhver smag og pengepung. Du kan vælge mellem at bo på hotel, hostel eller B&B. Nattelivet på Söderåsen resort handler om stjerneklar nattehimmel, varme sommerbrise og fred og ro.

Læs mere

Skäralids Camping & Vandrarhem

Ved hovedindgangen til Söderåsen Nationalpark ligger Skäralids Camping & Hostel. Siden 2001 har vi tilbudt overnatning tæt på naturen for dem, der søger et roligt og afslappende miljø. Velkommen til os!

Læs mere

Villa Söderåsen

Oplev den mægtige natur i Söderåsen Nationalpark til fods. Vandretur i bølgende bøgeskov, langs stejle kløfter med mægtige forkastninger og langs travle vandveje.

Læs mere

Klåveröd logi & café

Bed and breakfast, hostel, sommerhuse og café midt i Söderåsen. Tæt på fantastisk natur til vandreture, cykelture og et sted at slappe af med naturens lyde som nærmeste nabo.

Læs mere

Spis på Söderåsen

Dagny´s Cafe och diner

Kvarterskrogen i Ljungbyhed, frokost, ala carte, værtshus, café, hjemmelavede praliner. I alt hvad vi laver bruges der kun fløde & smør og i køkkenet gælder det kun svensk kød!

Læs mere

Åbygården Lantcafe

Översättningsresultat Landcafé med naturskøn beliggenhed med udsigt over Söderåsen. En skånsk gård omgivet af bølgende marker, der grænser op til Rönne Å og Bäljan Å. Nyd lækre kager fra vores eget håndværksbageri.

Læs mere

Lotta på Åsen AB

Nyd en kop te hos ærværdige Lotta's på Åsen. Et af Skånes mest kendte kaffehuse, der har serveret vafler, kaffe og kaffe i Söderåsen i flere generationer. I år fejrer vi 45 år!

Læs mere

Lucy's Diner

Velkommen tilbage til 50'erne! Vi tilbyder hjemmelavet mad i generøse portioner.

Læs mere

Gør på Söderåsen

Söderåsen MTB

Hos os kan du leje mountainbikes, trekkingcykler og elcykler. Söderåsen er fantastisk til cykling med jordveje, skovveje, MTB-stier og en bygget MTB-bane i Billesholm.

Læs mere

Söderåsen turridning

Her i de "skandinaviske alper" lærer du Haflinger-hesten og nordsvenskeren at kende, deres gode natur og behagelige temperament.

Læs mere

Keramik & Trädgård

Hånddrejet keramik, ægte kunsthåndværk og brugsting i stentøj. Værksted og butik er omgivet af smuk, fredfyldt have som er åben for besøgende. Dejligt sted for den keramik og have interesserede!

Læs mere

Galleri Tapper-Popermajer

Galleri Tapper-Popermajer er et berømt svensk galleri for samtidskunst, der viser et vovet og markant udstillingsprogram af både svenske og internationale kunstnere.

Læs mere

Arboretum

Åstorps Turistforening byder velkommen til arboretet, der ligger i et af Åstorps naturreservater "Kalvahagen". Her finder du bistader, udendørs undervisningslokaler, en underjordisk bane og mulighed for grill.

Læs mere

Tomarps Kungsgård

Tomarps Kungsgård er en middelalderborg, der går tilbage til 1200-tallet. Her er der café, udstillinger og historiske lokaler. Første weekend i december gammeldags julemarked i hallerne. Åbent i weekenden indtil 22/10

Læs mere

S:t Petri kyrka (Svenska kyrkan, Klippans pastorat)

Kirken ligger centralt i Klippan, i byparken. Det stod færdigt i 1966, designet og bygget af Sigurd Lewerentz. En af Sveriges mest arkitektonisk perfekte kirker og internationalt anerkendt.

Læs mere

Rönneådalen Skånes Nordvästpassage

Leder du efter udflugtsmål til efterårets udflugter? Mere end 100 udflugtsmål på Söderåsen og omkring Rönneå er beskrevet på vores hjemmeside. Du finder helt sikkert noget, der passer til dig og dine interesser.

Læs mere

Bjärhus Gårdsbutik (Bjärhus Kött & Korvhantverk AB)

Hos Bjärhus Gårdsbutik sælger vi fersk kød og forarbejdede okse- og lammeprodukter fra gården, samt gris fra Rosersbergs gård. Derudover har vi et bredt sortiment af egne KRAV-dyrkede grøntsager mv

Læs mere

Knutstorps Borg AB

Butikken i det gamle shelter i Knutstorps Borg. Her finder du personlige møbler, gaver & udvalgt vintage i historiske omgivelser. Arrangerer også syn på kautionen.

Læs mere

Söderåsens Älgpark

Guidet elgsafari med traktor og vogn, i smuk skov på Söderåsen. Oplev elgen på meget tæt hold, et unikt møde og minde for livet. Hyg dig med geder eller leg lidt i det grønne område.

Læs mere

Belinda Wigerfelt AB

Jeg vil gerne være med til at skabe bæredygtige og kreative møder og aktiviteter. Til mine blomsterarrangementer bruger vi altid lokalt dyrkede blomster og materialer fra naturen i sæsonen.

Læs mere

Tostarp Bed'n Ride

Tag på eventyr i betagende natur. Rideferier og ture for op til 4 erfarne ryttere. Vores heste er store, livlige, venlige og vil tilbyde en uforglemmelig oplevelse. Derudover tilbyder vi overnatning for op til seks gæster i vores fine lejlighed.

Læs mere

Find til Söderåsen

Söderåsen ligger perfekt mellem E4 og E22. Der er otte indgange, så du kan komme fra alle retninger og parkere næsten hvor som helst. Togene holder i Åstorp og Klippan, få kilometer fra skoven.

Transport

Du kan nemt nå Söderåsen gennem vores indgange. 1. Tingvalla, 2. Klippan, 3. Ljungbyhed, 4. Skäralid, 5. Röstånga, 6. Klåveröd, 7. Kågeröd, 8. Billesholm